Å holde glem-meg-ikke i en gryte – Hvordan dyrke glem-meg-notter i en beholder

Å dyrke glem-meg-ikke i en gryte er ikke den typiske bruken for denne ganske små flerårige, men det er et alternativ som tilfører visuell interesse for containerhagen din. Bruk containere hvis du har begrenset plass eller hvis du vil dyrke planten innendørs. Lær mer her.

Å holde glem-meg-ikke i en gryte - Hvordan dyrke glem-meg-notter i en beholder

Å vokse glem-meg-ikke i en gryte er ikke den typiske bruken for denne ganske små flerårige, men det er et alternativ som tilfører visuell interesse for containerhagen din . Bruk containere hvis du har begrenset plass eller hvis du vil dyrke glemme meg innendørs.

Container Grown Forget-Me-Nots

Glem meg-ikke-planter i containere er ikke hvordan de fleste gartnere bruker denne flerårige blomsten. Det brukes mer vanligvis i flerårige senger, som en grense, eller for å fylle ut plass rundt andre planter. Det frøer seg og sprer seg uten å være ujevn, så det er et godt valg for et område som trenger fylling, spesielt et skyggefullt område.

Container vokst glemme meg kan gjøre det like bra som i sengene og grenser, og det er flere grunner til å gå med en gryte i stedet for en seng. Hvis hagen din er begrenset, for eksempel, kan det være lurt å legge til containere med blomster. Beholdere med glemme meg og andre blomster er ypperlige til å gran en terrasse eller veranda. Og selvfølgelig kan du alltid dyrke disse blomstene i potter for å nyte dem innendørs.

Å holde glem-meg-ikke i en gryte - Hvordan dyrke glem-meg-notter i en beholder

Hvordan dyrke glem-meg-notter i en beholder

Pottet glem-meg-ikke omsorg er viktig fordi disse innfødte stauder er tilpasset til å vokse utenfor under visse forhold. Du må gjenskape forholdene i en container og passe på å velge et sted for den.

Velg først en gryte som har dreneringshull. Dine glemme meg trenger fuktig jord, men ikke fuktig jord. Ikke stikk dem inn i beholderen. De trenger plass ellers kan plantene utvikle mugg. Med lett, grunnleggende pottejord og god drenering, finn et sted for planten din som vil være tilstrekkelig varm. Glem meg ikke å gjøre det godt i skyggen, men full sol er i orden.

Vann dine potte glemme meg ofte når jorda holder seg fuktig, men ikke fuktig, litt mindre om vinteren. Knip av døde blomster etter at de er brukt for å oppmuntre til nye blomster. Gjødsel skal ikke være nødvendig med mindre planten din ikke vokser godt, eller du ser noe gult løvverk.

Hvis du finner det rette stedet for glemme meg ikke i en gryte, og gir det bare litt av omsorg, skal den trives år etter år. Alternativt kan du holde potten blomstrende hele sommeren ved å erstatte glemme-ikke-når den er ferdig med å blomstre med et sommerår.

Video: How to Clean Your Dyson | Dyson Vacuum Cleaning

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: