Care Of Dutchman ‘ s Breeches – Dutchman ‘ s Breeches Growing conditions

Tu ești foarte probabil să găsești Dutchman ' s breeches floare sălbatică care înflorește la sfârșitul primăverii și crește cu alte flori sălbatice în zonele împădurite umbrite. Citiți aici pentru olandez ' s crește condiții de creștere.

Care Of Dutchman ' s Breeches - Dutchman ' s Breeches Growing conditions

Dumneavoastră veți găsi probabil olandez și # 8217; s crește floarea sălbatică (Dicentra cucullaria) înflorind la sfârșitul primăverii și crește cu alte flori sălbatice din zonele împădurite cu umbră. Frunzișul frilly și înfloririle neobișnuite par delicate și atractive. Acest lucru vă poate determina să vă mirați, puteți crește o plantă de olandez și # 8217; s pește în peisajul dvs. cultivat. S-ar putea să puteți crește această plantă dacă puteți oferi condiții de creștere corecte olandeze și # 8217; s.

Dutchman ’ s Breeches Growing conditions

Îngrijirea olandezului ’ s pantalonii sunt destul de minim atunci când sunt situați la locul potrivit. Olandezul ’ s floarea sălbatică crește cel mai bine în condiții similare cu habitatul lor natural de pădure. Umbra înrădăcinată și sol organic, humus, precum cel găsit pe podeaua pădurii, facilitează cea mai bună creștere.

Solul acid și umed este necesar pentru înflorirea scurtă a plantei. Solul ar trebui să se usuce în timpul stării de dormit pentru ca olandezul ideal să crească.

Ce este Dutchman ’ s Breeches?

S-ar putea să vă întrebați exact ce este holmanul ’ s? Este o floare sălbatică a clanului Dicentra, similar cu inima sângerândă Dicentra. De fapt, olandezul ’ s creează floarea sălbatică este uneori numită inima sângerândă sălbatică.

Florile (numite pintenii) sunt similare cu cele ale plantei cardiace care sângerează, dar au o formă diferită, mai mult ca o pereche de pantaloni decât o inimă – astfel, denumirea comună de olandez ’ s creează floarea sălbatică. Denumirea botanică este Dicentra cucullaria.

În sălbăticie, olandezul ’ s crește floarea sălbatică este adesea găsit în creștere cu porumb de veveriță (D. canadensis), câștigând perechei jucăușe numele de Băieți și Fete. S-ar putea să auzi și olandezii ’ s pantaloni numiți Staggerweed. Aceasta se referă la bovinele care s-au suprasolicitat în planta sălbatică în pășunile lor, provocând convulsii și o mers uluitor.

Plantele creează, de asemenea, un halucinogen asemănător unui mac și nu ar trebui să fie consumate de oameni. De fapt, este probabil cel mai bine să purtați mănuși atunci când aveți grijă de pantalonii olandezi.

Care Of Dutchman ' s Breeches - Dutchman ' s Breeches Growing conditions

Poți crește un olandez ’ s Plantă de pantaloni?

Dacă peisajul are olandezul adecvat, iar condițiile de creștere descrise mai sus, răspunsul este da. Marginea pădurilor din apropiere este un loc minunat pentru a planta această floare de primăvară.

Rețineți că această plantă crește dintr-un tubercul subteran și se poate răspândi rapid atunci când este plantată în locația potrivită. Permiteți o mulțime de spațiu pentru răspândirea sa sau pregătiți-vă să săpați și să replantați tuberculii în timpul sezonului inactiv. Solul bogat creat de deșeurile de furnici în locurile lor de cuibare este ideal și pentru olandezi și în condiții de creștere. Transplantați-le într-o locație adecvată, dacă este necesar.

Video: Dutchman's pipe (Aristolochia, Pipevine) Unusual Flowers – grow & care

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: