Growing Hardy Fuchsia: Caring For Hardy Fuchsias In The Garden

Hvis du elsker fuchsia, skal du så sige de smukke blomster farvel, når temperaturen er kølig? Måske ikke. Prøv at dyrke hårdføre fuchsia planter. Hardy fuchsia er et flerårigt alternativ til den årlige fuchsia. Klik her for at lære mere.

Growing Hardy Fuchsia: Caring For Hardy Fuchsias In The Garden

Elskere af fuchsia skal sige farvel til de smukke blomster, når temperaturen er kølig, eller gør de det? Prøv at dyrke hårde fuchsia planter i stedet! Indfødt i det sydlige Chile og Argentina er hårdfør fuchsia et flerårigt alternativ til det årlige fuchsia. Læs videre for at lære at dyrke og pleje hårde fuchsiaer.

Om Hardy Fuchsia Planter

Hardy fuchsia planter (Fuchsia magellanica) er flerårige blomstrende buske, der er hårde over for USDA zone 6-7. De vokser fra 1-3 meter i højden og 1-2 meter på tværs. Løvet er grønt, ovalt og arrangeret mod hinanden.

Busken blomstrer om foråret og vedvarer pålideligt gennem efteråret med røde og lilla dinglende blomster. Disse planter er naturaliseret i Sydamerika og andre milde klimatiske regioner og er så frodige, at de nu betragtes som en invasiv art. Husk dette inden plantning og tjek med dit lokale udvidelseskontor for at sikre, at det er okay at plante i dit område.

Sådan dyrkes hårdfør fuchsia

Mens hård fuchsia kan dyrkes som en flerårig, dette synes at afhænge af jordafløb. Som andre fuchsiaer kan hårdfør fuchsia ikke tage varmen, så vælg et område med godt drænet jord med delvis sol til skygge. Lys jorden op ved at ændre den med kompost eller andet organisk materiale eller plante i en hævet seng.

For at beskytte rødderne mod våd, kold jord, når de vokser, skal du plante 15 cm dybere end normalt. Mens plantning dybere end normalt vil hjælpe med at sikre plantens overlevelse, skal du huske på, at det også vil bremse deres fremkomst om foråret.

Growing Hardy Fuchsia: Caring For Hardy Fuchsias In The Garden

Hardy Fuchsia Care

Om vinteren vil de hårdføre fuchsia-planter dø tilbage til jordniveau med ny vækst der kommer om foråret. Når planterne er døde tilbage, skal du afstå fra at rense landskabet ved at beskære de døde grene. De hjælper med at beskytte kronen. Om efteråret skal du tilføje et lag mellem 10-15 cm (mulch) mellem fire og seks tommer omkring plantens krone for at beskytte dem mod vintertemperaturer.

Omsorg for hårdføre fuchsiaers fodringsbehov svarer til andre fuchsiahybrider; alle er tunge fødere. Arbejd en gødning med langsom frigivelse i jorden omkring rodkuglen ved plantetid. Etablerede planter skal have samme mad med langsom frigivelse ridset i jorden tidligt på foråret og igen hver fjerde til sjette uge indtil midsommer. Stop med at fodre derefter for at give dem tid til at hærde, inden den første frost ankommer.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.67 MB