Variegated Pink Lemon Plants – Learn About Variegated Pink Lemon Care

Fans af det skæve og usædvanlige vil elske Eureka pink citrontræ. Disse planter er smukke og unikke versioner af det almindelige citrontræ. Denne lille underlighed producerer kød med en fascinerende egenskab. Klik her for at få tip til, hvordan man dyrker brogede lyserøde citroner.

Variegated Pink Lemon Plants - Learn About Variegated Pink Lemon Care

Fans af det skæve og usædvanlige vil elske Eureka pink citrontræ (Citrus limon ‘ Variegated Pink ’). Denne lille underlighed producerer frugt, der gør dig til vært / værtinde for dagen i cocktail-timen. Varierede lyserøde citronplanter er smukke og unikke versioner af standard citrontræet. Deres hud og kød har en fascinerende egenskab, men tutti-frutti-smagen gør planten til en sand skiller sig ud. Fortsæt med at læse for tip til, hvordan man dyrker brogede lyserøde citroner.

Hvad er et Eureka Pink Lemon Tree?

Flot lyserød Eureka-citron er en prydeskat, både for dets løv og for sin frugt. Citronens kød ligner en lyserød grapefrugt; det giver dog ikke lyserød juice. Saften er klar med pink spøgelse i og har en utrolig mild smag. Du kunne næsten spise en af ​​disse frugter ude af hånden uden overdreven puckering.

Det brogede lyserøde Eureka-citrontræ er en mellemstor citrus, der oversætter godt til beholderdyrkning. Den er velegnet til gartnere i USDA zone 8 til 11 og blev opdaget omkring 1930. Nordlige gartnere kan dyrke den i en container på hjul og flytte den ind om vinteren.

Bladene er stribet med creme og blødgrøn, mens frugten har klassisk gul hud, men med striber af grønt lodret med mellemrum. Skær en af ​​frugterne åbne, og et blidt lyserødt kød møder øjet. Ældre frugter mister stribningen, så det er bedst at høste frugten, mens den er ung.

Sådan dyrkes brogede lyserøde citroner

Det brogede lyserøde Eureka-citrontræ vokser praktisk talt sig selv! Start med rig, løs jord, der dræner godt på et sted, der får mindst otte timers solskin dagligt. Træer sælges i en alder på to til tre år. Hvis du ønsker at plante i en beholder, skal du vælge en, der er mindst 41 cm bred.

Indarbejdelse af lille til medium bark hjælper med at øge dræningen. For planter i jorden løsnes jorden til dobbelt så dybden og bredden af ​​rodkuglen. Bagpåfyldning med lige nok løs snavs, så planten sidder selv med jorden. Tør rødderne forsigtigt ud og sæt planten i hullet, fyld tilbage omkring rødderne. Vand i brønden. Hold godt vandet, når planten tilpasser sig.

Variegated Pink Lemon Plants - Learn About Variegated Pink Lemon Care

Variegated Pink Lemon Care

Du skal beskære den lyserøde Eureka hvert år. I de første år skal du beskære for at beholde fem til seks stive bærende lemmer. Fjern mindre vækst i det indre for at fremme luftstrømmen. Fjern omgående dødt og sygt plantemateriale. Hold øje med skadedyr og brug passende behandlinger.

Foder planten i slutningen af ​​vinteren til det tidlige forår med en citrus-specifik gødning. Vand planten hver uge eller mere i ekstrem varme.

Høst frugter, når de er stribede og klæbrige, eller vent til striberne forsvinder og høster en mere blød citron. Dette er et meget attraktivt og tilpasningsdygtigt træ, der vil tilføje dekorativ interesse til dit landskab og dit køkken.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.39 MB